Ole Henriksen Body Sleek Hydrating Lotion 500ml

Det kan ikke siges tit nok. Ole Henriksen er en fantastisk person med en beundringsværdig indstilling til livet. Forleden passerede jeg ham på Vestebro i Aalborg, hvor vi kort hilste, men rigeligt til at jeg var starstruck 🙂

Desuden og ikke mindst laver han de dejligste produkter til ansigt og krop. Lige nu har nicehair.dk et godt køb på en frisk og velduftende body lotion, som er supervelegnet til selv meget tør ud. Og det er uden at fedte.

For mig er det vigtigt, at en creme trænger hurtigt ind, så jeg næsten med det samme kan klæde mig på. Ligeledes vigtigt er det, at den er egnet til sart hud, så jeg kan bruge uden, at min hud bliver irriteret med følgende kløe og rødme.

 

Køb Ole henriksen Body Lotion her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *