New Cid Lipgloss

Endnu en klassiker i min makeuptaske er en lipgloss. Jeg er blevet rigtig glad for denne udgave fra New Cid. Den holder længe, og den klistrer ikke, så du føler, at læberne er ved at blive limet sammen – skræmmende tanke i det hele taget.

Den fås i en række fine nuancer. Lige nu bruger jeg meget en lys rosa – efter jeg har fået lavet masser af lyse striber i mit hår, synes jeg, at det passer godt sammen.

Som en ekstra lille ting har denne lipgloss indbygget spejl og lys, hvilket jeg til at starte med, synes var lidt griner. Efter at have brugt lipglossen i et stykke tid, må jeg dog indrømme, at det faktisk er lidt rart, og jeg bruger det af og til 🙂

 

Køb New Cid Lipgloss her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *