MoroccanOil

Det mest fantastiske, du kan komme i dit hår. MoroccanOil bølgen har for alvor ramt Danmark efter at have været et kæmpehit i USA og Canada siden starten af det nye årtusind. Den marrokanske olie er også kendt som arganolie. Arganolien kommer fra kernene på frugterne fra argantræerne, som især vokser i det sydvestlige Marokko. Argantræerne vokser vildt i den marrokanske ørken og olien har været kendt og brugt i Marokko siden slutningen af det 19. århundrede. Olien har også navnet Argania Spinosa Kernel Oil og er smækfyldt med vitaminer og protein, som er godt for dit hår.

Uanset hvilken type hår du har, kan MoroccanOil hjælpe dig. Selv var jeg lidt kritisk overfor at skulle komme olie i mit hår, og min første tanke var at det sikkert kom til at se meget fedtet ud. Men nej, håret optager olien meget hurtigt, og det føles rigtigt lækkert bagefter.

MoroccanOil producerer også shampoo, balsam og en række forskellige stylingprodukter, som er højest anbefalelsesværdige. MoraccanOil er virkelig toppen af poppen!

Køb MoroccanOil hos Nicehair >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *