Dermalogica UltraCalming Cleanser

Dermalogica produkterne var førhen i langt højere grad forbeholdt saloner og hudplejeklinikker. I dag har Dermalogica flere officielle netforhandlere, så det er blevet lidt lettere at være bruger af deres for mig helt enestående produkter.
Jeg opdagede Dermalogica UltraCalming Cleanser i min søgen efter et meget mildt og skånsomt renseprodukt til min sarte og sensitive hud, og den er klart en af mine faste favoritter på badeværelset. Jeg elsker makeup, men jeg synes til gengæld også, at det skal af igen om aftenen.

Den fåes i flere størrelser, og jeg bruger den store 500 ml udgave, som er udstyret med en brugervenlig pumpe. Konsistensen er nærmest geleagtigt og meget let at fordele forsigtigt over ansigt og hals. Den holder i månedsvis,og jeg bruger den dagligt.

Er din hud blevet irriteret og kommet i ubalance går Dermalogica Ultracalming Cleanser ind og lindrer og beroliger huden. Meget mildt og skånsomt, men effektivt produkt.

 

Køb Dermalogica Ultracalming Cleanser her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *