Dermalogica Barrier Repair

Døjer du med sensitiv og rødmende hud, der svier og brænder, kan jeg ikke anbefale denne creme nok. Den kommer fra Dermalogicas Ultracalming serie og modvirker og lindrer hud, der rødmer. Den styrker den barriere, som skal beskytte din hud mod skadelige virkninger fra vind, vejr og forurening.

Allerede efter kort tids brug vil du kunne mærke en forskel. Samtidig synes jeg, at cremen er ret drøj i brug. Du skal kun bruge en lille mængde hver gang. Jeg har brugt dette produkt på kindben og næsefløje, hvor jeg havde problemer med min hud. Du kan bruge den i hele ansigtet og hals, hvis du finder det nødvendigt.

 

Køb Dermalogica Barrier Repair her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *