Savner du en god hårspray?

Jamen så læs med her 🙂 Jeg har prøvet de første 50 forskellige hårsprays og fundet 2 som virker. Den ene er fra mærket Hempz og laves desværre ikke mere. Den anden hedder TIGI Bedhead Masterpiece. Den holder det, som den skal hele dagen uden, at mit hår ser klistret ud eller, at det ligner, at jeg har hjelm på – også det jeg kalder “lego-hår”. (Undskyld Lego – elsker ellers Lego).

Den tropiske duft kan være lidt overvældende, men jeg har vænnet mig til den, og den dufter mest, når man lige sprayer lakken den på.

Jeg har masser af hår, som frisøren gladeligt tynder lidt i hver gang, men det er noget fint noget af slagsen, så det skøjter rundt, hvis det ikke får en seriøs omgang god lak. Desuden er jeg udstyret med en rigtig genstridig hvirvel på toppen af hovedet, som også skal holdes i skak, hvis jeg skal se bare lidt godt ud. Sideskilning som fortsætter helt om i nakken er bare ikke så charmerende, hvis du spørger mig 😉

 

Køb TIGI Bedhead Masterpiece hårspray her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *