Jane Iredale Makeup

En klassiker i min makeup box er øjenblyanterne fra Jane Iredale. Øjenblyanterne fåes i en række fine farver – jeg er især afhængig af den blå, men de andre farver er også rigtig smukke.

Det jeg ikke kan undvære ved Jane Iredale øjenblyanten er den bløde konsistens, som den har. Man mærker det tydeligt, når man skal påføre farven. Den glider lige så stille på og river ikke i den sarte hud omkring øjnene.
Jeg husker med gru, hvordan nogle øjenblyanter kan føles som en af børnenes hårde og spidse farveblyanter. Av 😉

En anden grund til at jeg holder fast i øjenblyanten fra Jane Iredale er dens supergode holdbarhed. Den bliver siddende og farven holder godt pga de naturlige farvepigmenter, som øjenblyanten indeholder.

Med andre øjenblyanter med cremet konsistens har jeg oplevet, at de smatter lidt ud. Det er ikke heldigt i forhold til ens makeup, men bestemt heller ikke i forhold til, at jeg bruger kontaktlinser. Jeg er stor tilhænger af makeup, som bliver hvor det skal, så mine kontaktlinser ikke ligner duggede ruder 🙂

Jane Iredale øjenblyanter er desuden parabenefri og tilsat plejende voks og olie.

 

Køb Jane Iredale Makeup her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *