HH Simonsen wetbrush – en hamrende god hårbørste

Personligt har jeg ikke mere hår end det let og nemt kan reddes i gennem med en bredtandet kam. Min datter derimod har et kæmpestort krøllet tykt garn, og hvis hun kan slippe for at rede sit hår, så gør hun det. Jeg har prøvet forskellige kamme og børster, men ingen af dem er faldet i god jord – før nu.

Lidt før jul var jeg forbi min frisør, og hun anbefalede mig at prøve HH Simonsen wetbrush til hende. Jeg tænkte: tja jo tjow, så lad mig prøve den også. Egentligt havde jeg opgivet foretagendet lidt og tænkt, at sådan er det nok at have tykt krøllet hår.

Jeg må sige, at jeg vildt imponeret. Min datter børster nu glad sit hår hver morgen inden skole. Jeg behøver ikke engang at minde hende om det. Så skønt for hende og også lidt for mig 🙂

HH Simonsen wetbrush ligner en hårbørste, som man har set før, men der er et eller andet, som er lavet anderledes ved den. Den kan ikke anbefales nok. Det er ikke verdens billigste hårbørste, men her har den været hver eneste krone værd.

 

Køb HH Simonsen wetbrush her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *