Dermalogica Ultracalming Kit

Kender du de skønne produkter fra Dermalogica? Ellers er en god måde at komme i gang på at købe et af deres kit, som indeholder 5 af deres produkter.

Kittet findes i forskellige varianter, så du har mulighed for at vælge lige den, som passer til din hudtype – sensitiv, tør, fedtet, moden hud osv. På den måde kan du stifte bekendtskab med en del af Dermalogicas produkter, uden du behøver købe de større pakninger til at begynde med.

Bruger du allerede Dermalogicas produkter er kittet godt at komme i feriekufferten eller sportstasken.

Jeg bruger selv produkter fra Ultracalming serien fx Dermalogica Ultracalming Cleanser, fordi jeg har sart og sensitiv hud, og jeg må bare sige, at min hud har aldrig haft det bedre. Ville ønske jeg havde opdaget Dermalogica for mange år siden, så havde jeg sluppet for meget rød og sviende hud.

 

 

Se Dermalogica Skin Kits her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *