Beauty til dig.

En anden ting, som er blevet en uundværlig del af min makeup kasse er en bronzer fra New Cid Cosmetics. New Cid Cosmetics er måske ikke kendt på samme niveau, som nogle af de helt store kosmetikmærker, men kvaliteten halter bestemt ikke bagefter.

Jeg blev introduceret til bronzeren af min frisør, og jeg bruger den stort set dagligt året rundt. Pudderen er kompakt, hvilket jeg synes gør den let at styre, og den giver en flot naturlig glød til huden.

Jeg bruger en stor børste og kommer lidt på kindbenene, pande, øjne, næse og hage, og jeg lover dig, at jeg ser betydelig mere frisk og vågen ud herefter 🙂 Jeg bruger den variant, som hedder “Rio”

Bronzeren er meget drøj og holder altså også virkelig godt, når den er kommet på huden. Og ikke mindst, men selvfølgelig meget vigtigt – så kan jeg tåle bronzeren. Jeg har tendens til sart og sensitiv hud, så mange produkter er jeg nødt til at holde mig langt fra, men denne fungerer storartet.

 

Køb New Cid Bronzer her >>

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *